LOMOZ o.z.

Adventné popoludnie - Vianočný punč 2023

ADVENTNÉ POPOLUDNIE 2023

Adventné popoludnie - Vianočný punč 2023

LOMOZ o.z. a FidliCanti o.z. pre vás v spolupráci s obecným úradom Obec Horné Orešany aj tento rok pripravujú Adventné popoludnie. Uskutoční sa v tretiu adventnú nedeľu 17. decembra od 15.00 hod. v kultúrnom dome v Horných Orešanoch.

Tešiť sa môžete na vianočné dobroty, trhy s bohatým sortimentom, folklórne vystúpenia, tvorivé dielne a v neposlednom rade na súťaž v pečení koláčov – O najlepší orechový pocheraj.

Vianočný punč v alko aj nealko verzii, varené víno, lokše aj mastené chlebíky budú podávať Lomozáci vonku pred kultúrnym domom. V hlavnej sále a vo vestibule bude svoje výrobky, ako napríklad dekorácie, sviečky, hračky, ozdoby a rôzne vianočné dobroty ponúkať asi 20 predajcov z Orešian a okolia.

Na pódiu vystúpia cimbalová ľudová hudba FidliCanti, detský folklórny súbor Čerešenka a ženské folklórne zoskupenie Čepčulky.

Detičky si budú môcť v rámci tvorivých dielní vyrobiť originálne ozdoby na stromček.

V bočnej „zrkadlovej“ sále zavoňajú orechové koláče a zákusky od našich gazdiniek. O tom, ktorý pocheraj bude tento rok ten naj, rozhodnete vy – ochutnávači, ale aj porota zložená z naslovovzatých odborníkov.

Tešíte sa?

Na podujatí sa bude vyhotovovať obrazový záznam, ktorý môže byť určený na propagačné účely.

maro | 03.12.'23 15:02 | f
 

© 2009 - 2011 LOMOZ o.z. | www.lomoz.sk | lomoz@lomoz.sk
sponzor hostingu: inet.sk | webdesign: bohacek.sk